top of page

Frequently Asked Questions 

Kan ik een fotoreportage cadeau doen? 

Zeker. U heeft de keuze uit verschillende formules (studio, locatie, studio op locatie, grote of kleine reportage). Na de betaling van de formule van uw keuze via overschrijving, ontvangt u een cadeaubon om te schenken die 1 jaar geldig blijft. 

Hoeveel bedraagt mijn investering als ik een fotoreportage boek? Er wordt een uurprijs gehanteerd van €150,-/uur excl. BTW. In deze prijs inbegrepen zit: het bespreken van uw wensen en verwachtingen, de fotoreportage, de selectie, professionele afwerking en het aanleveren van uw foto's digitaal in hoge resolutie zonder watermerk. Voor grotere reportages wordt een dagprijs besproken. Mail naar info@nanaramael.be voor meer informatie. 

Hoe leg ik een fotoshoot vast?
  

Contacteer mij via e-mail (info@nanaramael.be) om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. Na het opmaken en handtekenen van de bestelbon, ligt uw fotoshoot vast. 

01

02

03

Hoe gebeurt de betaling? 

Contant na afloop van de fotoreportage. Voor grote reportages via overschrijving. 

04

Krijg ik ook digitale foto's? 

Absoluut. U krijgt steeds de digitale bestanden van uw professioneel afgewerkte foto's, in printformaat en in webformaat, zodat u zelf de vrije keuze heeft welke foto's u wenst te laten afdrukken en waar u dit wenst te laten doen. Ik geef u graag advies over kwalitatieve fotolabo's. 

05

​Hoeveel foto's krijg ik? 

Per uur fotograferen mag u rekenen op minimaal 30 mooie, kwalitatieve, professioneel afgewerkte foto's om te koesteren. Afhankelijk van de dynamiek, setting, styling,... kunnen dit er echter aanzienlijk meer worden. 

Wat zijn de mogelijkheden? Wat mag ik verwachten?​


Een fotoshoot op locatie, in studio, een mobiele studio op locatie, zelfs bij u thuis, bedrijfsreportages, huwelijksreportages, vrijgezellenfeestjes, teambuildings, familieportretten, eventfotografie, portfoliofotografie,... The sky is the limit. Voor een topresultaat van uw fotoshoot, kan u voordien ook een sessie kleuranalyse en stijladvies vastleggen of een professionele Make Up Artist boeken om u op te maken voor de shoot. Neem een kijkje in mijn portfolio, dit geeft een beeld van de sfeer en stijl die u van uw foto's mag verwachten. Contacteer mij op info@nanaramael.be of via het contactformulier voor meer informatie. 

06

07

bottom of page